יום שני, 12 בפברואר 2018

תטה, אוכל פשוט טוב

לאמריקאים יש את הדיינר המשפחתי, לנו יש מסעדות בתחנות דלק, בדרך כלל מז'אנר שישקבבסלט, לכן תטה שיושבת גם היא בתחנת דלק היא שונה לגמרי ממה שאנחנו מכירים.

המסעדה נפתחה לפני 11 שנה! על ידי ניר פרומר, שף שעבד שנים בשלל מסעדות בתל אביב והחליט לחזור לשדות ולפרדסים של אזור פרדס חנה.

גם הקונספט של המסעדה שונה: מסעדת עסקיות בין השעות 11:00 - 18:00 וזהו, אבל פתוחה בשבתות וכן, רצוי מאד להזמין מקום.

לפתיחה יש מספר מנות ולפעמים יש ספיישלים, על השולחן מגיע לחם שנאפה במקום עם מספר צלוחיות של דברים טעימים כמו קרם חציל מעלף, מנת הפתיחה שבעיני לוקחת בגדול היא מנת הכבד הקצוץ של סבתא, בכלל האוכל נותן מקום של כבוד לאוכל של סבתא.

מחירי העסקיות נעים מ 56 ועד 75 ואפשר בהחלט לחלוק מנות כי הן ענקיות, בואו נגיד שהשניצל שם הוא בגודל לא הגיוני, אבל טעיםםם.

חומרי הגלם נאספים מיצרנים ומחקלאים באזור, לכן הכל טרי ומוגש לסועד עם חיוך.
יש גם מנות ילדים שלא מזלזלות בלקוח הקטן וזה כבר נקודת זכות גדולה

בימים אלו עובר המקום מתיחת פנים, נכנסו בירות חדשות, לוגו חדש, עיצוב מקום ואולי גם נגיעות בתפריט.

זו לא הפעם הראשונה שלי במקום ודי הופתעתי שבמרחק של כמה חודשים עד שנה, האוכל שומר על טעמו, הצוות על שירות נעים ובכלל זה כמו לחזור הביתה, לסבתא.

כבד הקצוץ היה טעים וכייפי, יחד עם הלחם המצויין ניגבתי את הצלחת עד תום, סבתא הייתה מתגאה בי.
ההמבורגר היה טוב, קציצה עסיסית מאד, היה חסר לי טופינג מעניין, אבל בסך הגדול טעים, גם צ'יפס הבטטה היה מצויין ולא סמרטוט שומני.
עוגת הביסקוויטים הייתה מושלמת לקינוח והאספרסו היה עשוי טוב מאד.

סיכום:
* אוכל טעים, מנות ענקיות
* שירות טוב
* נקי מאד

טעון שיפור:
* יין, חייבים להכניס יין בכוסות למקום, רצוי מיקבים אזוריים
* להוסיף עוד מנות בעסקית של 56 שח

שווה עצירה? בטח ובוודאי, שווה גם לחגוג שם אירועים קטנים כי זה כמו להיות בבית






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

הבו לנו יין

נראה שכל עם ישראל שותה יין בכמויות, כי אחרת אי אפשר להבין את שפע היינות שיש על המדפים, רק בישראל מושקים מאות יינות ונראה שיש לנו גרון עמוק...