יום רביעי, 3 בספטמבר 2014

אנגוס לי בהמבורגר של אנגוס

מי שמע על אנגוס? בחיפה? לא, פרות עדיין לא מסתובבות בחיפה כמו בדלהי, אבל פרות מסתובבות להן חופשי על הגריל, במסעדת אנגוס המוצלחת בחיפה.
אני אוהבת בשר......בכל צורה, ומכיוון שבשר טוב יש באנגוס, השמתי פעמי לשמוע הכצעקתה מצד ההמבורגרים שקבלו תפריט משלהם.

הארוחה נפתחה בסלט עלים עם הוםפרייז וביצה קשה, טעים, לחם הבית עם חמאה ורוטב של עגבניות שרופות, כוסברה ופלפל, יאמי כפול 3.
יין הבית - יבוא אוסטרלי, בלנד חביב ביותר של קב"ס, מרלו וקברנה פרנק שגם נמכר בחציי בקבוקים, ליווה את הארוחה, רעיון נפלא.

תפריט ההמבורגרים מכיל מספר וורסיות, שבאותו ערב היו רק שלוש בנמצא, חריף, לא אני, אבל זה שקיבל אותו במשלוחה, נהנה מאד, מיקס כבש\עגל וסלופי בורגר....

יאללה סלופי, לחמניה מצויינת, כמות של בשר קצוץ דק, עם תבלון עדין, עגבניות שרופות ובצל על הגריל, חסה,בצל סגול, מלפפון כבוש, גבינת צ'דר, צלוחית קולסלאו מעולה ו.............היה כלא היה, טעים טעים טעים.

ממול נבלסו שני שיפוקי פילה על מחבת לוהט שהכיל רוטב שמנת פטריות ותפוח אדמה, החתיכות היו רכות רכות והרוטב מצויין גם הוא.

כנאפת הבית לקינוח, ולך תזוז מהשולחן........

אי אפשר היה לוותר על חנות הבשרים, שישה המבורגרים, קילו עגל טחון ושני קילו עגל צעיר נלקחו אחר כבוד הביתה ויחכו לזמנם לעלות לשולחן.

הטריות זה שם המשחק באנגוס, היד הרכה של השף נותנת לבשר לדבר ולמי שבא , יש תחרות בבליסת המבורגרים, כדאי לכם!!!










תודה מיוחדת ללואי ולצוות על השירות והיחס!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

יין קינוח, לא רק לקינוח

חברי הקרובים יודעים שיש לי פטיש קשה ליינות קינוח, אותם יינות מחוזקים, מתוקים, לבנים או אדומים, מהארץ או מחו"ל, אני גם הגדלתי לעשות ואכ...