יום שישי, 4 במאי 2018

יין בצעד תימני

את יקב A-G או יקב אפק בשמו הנוכחי הכרתי רק דרך הפייסבוק ובסומלייה האחרון יצא לי לטעום את יין הדגל שלו ונדלקתי, יין שבאמת יגרום לכם לצאת בצעד תימני ולתופף על הפח הקרוב.

אהרון ואשתו מארחים בביתם חובבי יין לטעימה של מיטב התוצרת של היקב הביתי שלהם והיינות המשובחים קוטפים מדליות לצד אוהדים.

אז בראש העין יש יקב! הוריי

שרדונה 15 - העינבים מגיעים ממצפה רמון, יין נעים לשתיה ולחובבי הז'אנר, האפטר טיסט שלו מריר והיין חומצי במידה הנכונה, יין מאד מאד מינרלי
שרדונה 16 - ענבים מגוש עציון, יין סופר מינרלי, מאד קריספי

אפק טרז'ר - 15 - למרות שנת שמיטה, נעשה פה מעשה מעולה בלנד של ענבים - קברנה, מרלו, שירז ובלנד של טרוארים מהגליל העליון שהתאחדו ליין אחד בבקבוק!
היין מעט שטוח בפה ולמרות האף המלא בפרי, אין הרבה ממנו בטעם, היין חייב יישון ארוך

ולירון 13 - סירה, שירז ופטיט סירה - כמות הפלפל השחור שנשמתי לא הייתה מביישת תרסיס פלפל משטרתי אבל בלי תופעות הלוואי, בפה לא היה לא סימן, אלא מלא דובדבנים, יופי של יין

ולירון 14 - בלנד מופלא של סירה, שיראז, פטיט סירה, מרסלאן, סנג'ויבזה, הודו לה' כי טוב. זהו יין שלא היה מבייש אף יין צרפתי משובח.לקנות ולשכוח.

סיקרט 15 - בורדו במיטבה, קברנה מרלו ופטיט סירה, זהו יין שמחזיק ארוחה שלמה קיץ וחורף, הוא נעים לשתיה לא מלא בעץ בגלל החביות הישנות בהן שהה 12 חודש

ארומה 13ו 14 - פטיט סירה, מרלו וקברנה, אלו יינות עמוסי פרי שהו 24 חודש בחביות חדשות ומשומשות כל הטוב הזה הפך לבלנד נעים לשתיה עכשווית או להשכבה ארוכה, היין עדיין טאני וצריך זמן להיפתח.

ויש פורט!! יין בסגנון פורט שלא מתוק מידי ולא חזק מידי בדיוק כמו שאני אוהבת






אל תהססו להרים טלפון לאהרון ולעבור להצטייד בכמה דברים טובים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

הבו לנו יין

נראה שכל עם ישראל שותה יין בכמויות, כי אחרת אי אפשר להבין את שפע היינות שיש על המדפים, רק בישראל מושקים מאות יינות ונראה שיש לנו גרון עמוק...