יום שני, 26 בספטמבר 2011

ארוחת חג ויין

מה נאכל ומה נשתה בראש השנה? כל עדה ומאכליה, כל משפחה והמסורת שלה, יש כאלה שבחגים הופכים לבשלני צמרת ומה? לא נשתה? לא נרטיב הגרון? נשתה גם נשתה והנה ההמלצות שלי למשתה:
מי שפותח את הארוחה במרק כל שהוא ירצה בוודאיגם לשתות משהו קליל וצונן לאזן, סוביניון בלאן אסטייט של תשבי, או של כרמל מהסדרה האזורית יעשו עבודה נפלאה
לדגים שיבואו גם הם אל פינו, נצרף רוזה או שרדונה, רוזה של רקנטי או שרדונה של פתורה או אפילו שרדונה של אמפורה למתקדמים.
בשר או עוף? לא משנה שניהם יקבלו בברכה את האדומים הבאים:רמי בר מאור 09 קברנה מאוזן להפליא מתל פארס, מרלו ברברה של אמפורה 06, גראנש מורבדו של אבידן, מצויין, פטיט סירה 06 של יפתחאל למתקדמים, קדם של אלונה 08, פלם קלסיקו 09.
ולקינוח נקנח בשני יינות של אבידן הרובי בסגנון פורט והגולד גרנד סוליי 35 חודש בחבית מצויין לקינוחי קרירים.
יינות מחוזקים של יפתחאל, שטרן, ויתקין, אלונה ילוו יפה את עוגת הדבש

בתאבון ושנה טובה~~

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

יין נשי בגולן

 נשים יינניות זה לא דבר חדש בעולם, בארץ  יש עוד הרמת גבה למרות שיש ולא מעט נשים יינניות, כמה מהן בעלות יקב משלהן? לא הרבה, אפשר להזכיר את צי...