יום שישי, 21 בספטמבר 2012

יין למפסקת, גם זה רעיון

מי שצם או מי שמשתמש בסעודה המפסקת כביטוי לאוכל טוב ולהתחלת יום כיפור בבטן מלאה חייב ובאמת חייב שיין טוב ילווה את הארוחה, כי ביננו מה יותר שווה לישון כמה שעות טובות לאחר היין? ככה הזמן עובר בכיף.
אז יגידו שזה לא טוב, לא בריא, מצמיא, משכר, עזבו שטויות יין משובח יקל על תסמיני הצום באחריות!
הכל התחיל ונגמר במה שיונח על השולחן באותה סעודה, אוכל כבד בטוח לא יהיה שם אבל אוכל משביע עם מעט שומן יהיה גם יהיה, מרק עוף עם קרפלך? יופי בקבוק של ויוניה של 3 גפנים ילך איתו יד ביד, גם לבן של ססלוב או שרדונה של עמק האלה.
דגים יהיו? יהיו בכל צורה שהיא ואז לכבודם נשתה את הרוזה של יקב שושנה או את זה של ג'סקלה או את הרוזה של אבידן אם עוד נשאר...
ובשר? בטוח שיהיה, אז לכבודו נרים כוס מרלו רזרב של בזלת, שירז של כינרתי או יער ברעם 09 רצוי וראוי
ולצמחוניים? לכו על יינות מלטפים של יקב שושנה, סירה או בלנד, יפתחאל 07 פטיט סירה, קברנה רזרב ג'סקלה, קברנה פרנק 09, או בלנד פלד או רותם של שטרן יעשה לכם שמח בלב ובפה.

לפני בית הכנסת חזקו את ליבכם בכוסית פורט משובח או כל יין קינוח אחר ואז תראו כיצד יום כיפור הופך לרך ונעים!

חתימה טובה וצום קל!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה